Salon Inkeri Harrin palveluja jo runsaan 44 vuoden parturi-kampaamo kokemuksella

Salon Inkeri Harri on toiminut Heikintorilla tavaratalon perustamisesta vuodesta 1968 lähtien. Parturi-kampaamon palvelu- ja pioneerihenkisyys ovat edelleen sen toiminnan kulmakiviä. Liikkeen perustaja Inkeri Harri on kouluttanut monia alan parturi-kampaajia ja hän toimi myös alan hiustuotteiden ensimmäisinä maahantuojina Suomessa. Parturi-kampaamon perinteitä jatkaa omistaja Pirina Pirskanen.

- Meillä on hyvä työtiimi, jossa on pitkään Salon Inkeri Harrissa toimineita alan ammattilaisia kuten parturi-kampaajat Eija, Jyrki, Pirina ja Heidi, joka uutena tiimin jäsenenä tarjoaa myös meikkauspalvelut.

- Hyvän perusparturi-kampaamo toiminnan lisäksi vahvuuksiamme ovat erikoisosaamisemme ja palvelujemme monipuolisuus sekä pitkät aukioloajat. Meillä palvellaan kaikenikäisiä asiakkaita ja myös lähiseudun yritysten henkilökunta käyttää paljon palvelujamme. Tarjoamme perustason hiustenhoidon aina juhlakampauksiin saakka. Olemme myös paneutuneet uusiin värjäystekniikoihin ja väreihin. Myös lasten hiusten leikkaus sujuu hellyydellä ja iloisesti.

- Nyt kannattaa tulla piristäytymään meille ja hoitaa hiukset kuntoon kevääksi. Hiusten hoidossa kokonaisuus on tärkeää. Hyvää hiustenleikkausta täydentävät värit, joilla ihmisen yksilöllisiä persoonallisuuden piirteitä voidaan korostaa ja tietenkin sesongin ja muodin mukaisesti kokeilla myös uuttakin. Siihen meillä on antaa malleja ja vaihtoehtoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Moni asiakas on nähnyt haluamansa hiusmallin jossakin kuvassa ja tuonutkin sen mukanaansa. Kuvan mallin mukaisesti onkin hyvä lähteä etsimään toivottua tulosta asiakkaan kanssa yhteistyössä. Nuoret hakevat tyyliään ja siinä voimme olla heille avuksi myös rohkeammallakin tyylillä.

Liikkeestä saa hankittua myös hiustuotemerkkien huippumerkkejä kuten Chenice, Alter Ego ja Echos Line ja Schwarzkopf.

- Erikoispalveluna meillä on tarjota miesten kaljuuntuumiseen mittatilaustupee-palveluja. Meiltä kannattaa tulla rohkeasti kysymään neuvoa millä tavoin häiritsevään kaljuuntumiseen saa apua hiustupeen avulla, joka muistuttaa mahdollisimman paljon aikaisempaa hiusväriä ja on halutun hiusmallin mukainen.

- Meille on helppo tulla keskelle Tapiolaa, Heikintorille suoraan pohjakerroksesta hissillä kolmanteen kerrokseen.

Meille pääsee kotoa tai työpaikalta kätevästi kävellen, autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Pitkien aukioloaikojen ansiosta palvelu on myös joustavaa. Koko henkilökuntamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivotamme samalla vakioasiakkaamme ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uudistumaan, kaunistumaan ja hoitamaan hiukset kuntoon.

Eva Kivilaakso-Wellmann


Lehtiartikkeli | Henkilökunta | Hintaesimerkkejä | Kuvia liikkeestä
Etusivu | Ota yhteyttä

 

Salon Inkeri Harri Tapiontori 3A Tapiola 02100 Espoo Puh. 09-461 080 Fax 09-529 927